Αποχώρησε από τη ΔΗΜΑΡ και ο Στέφανος Κασαπίδης

Αποχώρησε από τη ΔΗΜΑΡ το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής κ. Στέφανος Κασαπίδης, ο οποίος, ήδη μετά τις εθνικές εκλογές, είχε εκφράσει τις διαφωνίες του για την επιλογή της ΔΗΜΑΡ να μετέχει στην τρικομματική κυβέρνηση.
Τους λόγους της αποχώρησής του εξηγεί με επιστολή του προς τον κ. Φ. Κουβέλη. 

Ολόκληρη η επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ είναι η εξής:

«Οι αποφάσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς και η πολιτική που ασκείται από αυτή το τελευταίο οκτάμηνο και συγκεκριμένα από την επιλογή της να στηρίξει την κυβέρνηση και μετά με έχουν βρει στο σύνολό τους αντίθετο.
Τους τελευταίους μήνες μου έχει γίνει ξεκάθαρο ότι η πολιτική αυτή κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που αντιλαμβάνομαι ως σύγχρονη δημοκρατική μεταρρυθμιστική αριστερή πολιτική. Καθημερινά αντιλαμβάνομαι υποχωρήσεις και αναιρέσεις της πολιτικής μας ατζέντας που αλλοιώνουν το στίγμα της Δημοκρατικής Αριστεράς έτσι όπως πρωτοξεκίνησε. Δυστυχώς τα βήματα που γίνονται δεν είναι αναστρέψιμα.

Επειδή ψυχικά και οργανωτικά έχει επέλθει τεράστια απόσταση από την πολιτική του κόμματος, σας ενημερώνω για την αποχώρησή μου από τη Δημοκρατική Αριστερά, ώστε να καταφέρω να υπηρετήσω απρόσκοπτα και με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια για μία αριστερή και προοδευτική διέξοδο από την κρίση. 

Αθήνα, 05-03-2013
Με εκτίμηση
Στέφανος Κασαπίδης»

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.