ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΣΙΩΠΗ ΕΣΠΑΣΕ!!!


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί 21/4/2013 συνάντηση των κατοίκων της Ολυμπιάδας με αφορμή τον «θόρυβο» που δημιουργήθηκε από τα δημοσιεύματα σχετικά με τα νερά στην περιοχή του χωριού.
Όλα αυτά που κουβεντιάζονταν κατ’ ιδίαν, σε πηγαδάκια και παρέες, ακούστηκαν επιτέλους και δημόσια, ανοίγοντας έτσι και στην Ολυμπιάδα τη συζήτηση για την μεταλλευτική δραστηριότητα, θέμα το οποίο τα τελευταία χρόνια ήταν ταμπού για το χωριό. Με αρκετές αντεγκλήσεις, κάποιες φορές σε υψηλούς τόνους, ακούστηκαν απόψεις τόσο υπέρ όσο και κατά της μεταλλευτικής δραστηριότητας στην περιοχή του χωριού.       

Οι κάτοικοι του χωριού μοιάζει να βγαίνουν επιτέλους από τον λήθαργο και την αδράνεια και να παίρνουν τις τύχες του χωριού στα χέρια τους όπως κάνανε επάξια το 1997 όταν ενωμένοι σε μια γροθιά σταμάτησαν τα σχέδια της TVX.
                                           
Τώρα που ο εφιάλτης ξανακάνει απειλητικά την εμφάνισή του, ας θυμηθούμε κατ’ αρχήν ότι σε καμία περίπτωση η σιωπή δεν είναι χρυσός. 
ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.