Πάτρα Τραγικό: "Μαθητές πηδούσαν πάνω από πτώματα''!

Οι μαθητές διασκέδαζαν σε νυχτερινό κλαμπ όταν ξαφνικά άκουσαν τους πρώτους πυροβολισμούς...

Οι γονείς των παιδιών ζητούσαν από τους καθηγητές να επιστρέψουν πίσω...

Μέχρι και μαθητές κινδύνευσαν από το σκηνικό του τρόμου που στήθηκε στην Πάτρα τα ξημερώματα της προπερασμένης Δευτέρας μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου με τις 3 εν ψυχρώ δολοφονίες και τους αλλεπάλληλους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην επίθεση των αδίστακτων δολοφόνων στην οδό Σαχτούρη, μάρτυρες έγιναν μαθητές Λυκείου άλλης πόλης που είχαν φθάσει στην Πάτρα στο πλαίσιο της πενταήμερης εκδρομής τους και διασκέδαζαν στο κλαμπ.

«Μέσα στο κατάστημα υπήρχαν αρκετοί μαθητές. Τι θα συνέβαινε αν εκείνη την στιγμή κάποια παιδιά ήταν έξω και φλέρταραν, διασκέδαζαν, ή έκαναν τσιγάρο»; αναρωτήθηκε μιλώντας στην τοπική εφημερίδα «Κόσμος» αστυνομικός που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας και ασχολήθηκε με την υπόθεση των πυροβολισμών.

«Μαθητές στην κυριολεξία... πήδαγαν πάνω από τα πτώματα και τους τραυματισμένους για να φύγουν από το χώρο» λέει ο ίδιος αστυνομικός. Όλα αυτά την ώρα που σφίγγει ο κλοιός για τους δράστων των τριών φονικών. Η αστυνομία αξιολογεί όλα τα στοιχεία, τις μαρτυρικές καταθέσεις, τα αποτυπώματα, τις συνομιλίες και τις εικόνες, προκειμένου να συμπληρώσει το παζλ.

Ταυτόχρονα, σε εξέλιξη βρίσκονται  έρευνες στη Δυτική και ορεινή Αχαΐα, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονίας του Πάνου Τσίρκα,  που έγινε στην οδό Ανθείας, το περασμένο Σάββατο. 


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.