Πολίτης πήγε με μπαλτά να σφάξει τον δήμαρχο της Ναυπάκτου

Στο αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου οδηγήθηκε το βράδυ της Πέμπτης ένας Ναυπακτιώτης ο οποίος κατα τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου απείλησε με μπαλτά το δήμαρχο της περιοχής.
Σύμφωνα με το Nafpaktianews ο συλληφθείς απείλησε το δήμαρχο, πατέρα της γνωστής παρουσιάστριας Νάντιας Μπουλέ, απαιτώντας να συζητηθεί προσωπικό του θέμα άμεσα, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας.

Αμέσως η συνεδρίαση διακόπηκε και ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έφθασε αμέσως στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο αφόπλισε τον πολίτη, τον συνέλαβε και στη συνέχεια τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.