Στον ανακριτή ο Φωτόπουλος για τις σπατάλες στη ΔΕΗ


Στον ανακριτή απολογείται σήμερα, Παρασκευή, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπολος για το αδίκημα απιστίας σε βαθμό κακουργήματος.

Ειδικότερα, η υπόθεση αφορά στη λήψη χρημάτων από τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ   για τη διεξαγωγή ταξιδιών και συνεδρίων, για τα οποία βρέθηκαν εικονικά τιμολόγια.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ύψος της ζημιάς ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ.
Κατηγορίες για συνέργεια στο αδίκημα της απιστίας αντιμετωπίζουν οι πρώην διευθύνοντες σύμβουλοι της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Π. Αθανασόπουλος και Αρθούρος Ζερβός, οι οποίοι απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 30.000 ευρώ ο καθένας. πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.