ΠΑΛΛΗΝΗ: Οι υπεύθυνοι της Δημοτικής αρχής, συνεχίζουν να κωφεύουν;


Δυο βήματα στην κυριολεξία από το σχολικό συγκρότημα (δευτέρου γυμνασίου & λυκείου στην Κάντζα της δημοτικής ενότητας Παλλήνης, βρίσκονται δύο μεγάλοι χώροι με ένα προαύλιο ενδιάμεσα. Θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί σαν χώρος πολιτισμού ,αν όντως μέσα από τα σκουριασμένα κάγκελα και την μεγάλη σκουριασμένη πόρτα που υποτίθεται συγκρατεί τις κακόβουλες ενέργειες για τις οποίες κατασκευάσθηκε έσφυζε από ζωή και δράσεις.

Ο χώρος είναι κλειδαμπαρωμένος για τους δημότες εκτός από μια εβδομαδιαία πρόβα και κάποιες περιστασιακές εκθέσεις που και αυτές γίνονται σχεδόν συνωμοτικά χωρίς να το αντιλαμβάνεται κανείς ακόμη και στην ίδια γειτονιά.

Οι συνελεύσεις των συλλόγων και οι νεολαίοι της περιοχής έχουν επανειλημμένα ζητήσει το πρόγραμμα δραστηριοτήτων των χώρων αυτών ώστε να προγραμματίσουν εκδηλώσεις ενημερωτικού , επιστημονικού και πολιτιστικού περιεχομένου, αλλά εις μάτην.

Οι σχολικές εκδηλώσεις που συνωστίζονται στις κουτσουρεμένες λόγω σχολικών αναγκών αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, χρόνια τώρα θα μπορούσαν να πραγματοποιούνται άνετα σε αυτούς τους χώρους από χρόνια τώρα.

Χωρίς ν ακούσουμε το συνηθισμένο σλόγκαν στο δημοτικό συμβούλιο «ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ», εμείς φωνάζουμε ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ για μια ακόμη φορά.

Οι υπεύθυνοι της Δημοτικής αρχής, συνεχίζουν να κωφεύουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.