Κύπρος: Σε νέες προκλητικές ενέργειες προχώρησε η Τουρκία

Σε νέες προκλητικές ενέργειες προχώρησε η Τουρκία. Μαχητικά αεροσκάφη της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας παραβίασαν τον κυπριακό εναέριο χώρο και δύο μαχητικά υπερέπτησαν της Λευκωσίας.

Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 πραγματοποίησαν σήμερα παράνομες πτήσεις πάνω από τη Λευκωσία με αφορμή τις εκδηλώσεις στα κατεχόμενα για τους εορτασμούς της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους.

Τα τουρκικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν πτήσεις και εξαφανίστηκαν πίσω από τον Πενταδάκτυλο, με κατεύθυνση την Τουρκία.

Ένα εκ των μαχητικών πραγματοποίησε χαμηλές πτήσεις πλησίον του ΣΟΠΑΖ και συνέχισε βόρεια.

Σύμφωνα με το ημερολόγιο πτήσεων των τουρκικών F-16, oι παραβιάσεις άρχισαν από τις 13 Νοεμβρίου και συνεχίστηκαν μέχρι και σήμερα, οπόταν και επέστρεψαν στην Τουρκία.

Το κυπριακό Υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε τις προκλητικές ενέργειες του κατοχικού στρατού.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.