Η Τρόικα θέλει να καταργήσει το νόμο Κατσέλη

Την πλήρη κατάργηση των προστατευτικών διατάξεων του νόμου Κατσέλη ζήτησε η τρόικα, κατά τις συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, όπου εξετάστηκε το θέμα των πλειστηριασμών των ακινήτων…

Παράλληλα, σύμφωνα με το vima.gr ζητήθηκε η κατάργηση και της διάταξης Παπαθανασίου, σύμφωνα με την οποία δεν γίνεται πλειστηριασμός ακίνητης περιουσίας μέχρι ύψους 200.000 ευρώ. Ωστόσο, από την κυβέρνηση έχει γίνει γνωστό ότι ούτως ή άλλως πρόκειται να καταργηθεί η συγκεκριμένη διάταξη Παπαθανασίου. 

Για το θέμα των πλειστηριασμών νωρίτερα κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Ανάπτυξης επανέλαβε ότι υπάρχει δέσμευση με την τρόικα να μην δοθούν οι παραμικρές λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις μέχρι να ολοκληρωθούν. 

Σύμφωνα με το ίδιο στέλεχος, η διαπραγμάτευση για τους πλειστηριασμούς θα έχει τελειώσει έως τις 10-15 Δεκεμβρίου και οι αλλαγές που θα συμφωνηθούν θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.