Ξεσπάθωσε η Ραχήλ Μάκρη πριν από λίγο στο F/B

Φως στο τούνελ της παραφιλολογίας των τελευταίων ημερών ρίχνει η ίδια η Βουλευτής Κοζάνης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή από την προσωπική της σελίδα στο facebook. 
Στο σχόλιο που σας παραθέτουμε παρακάτω, καταγγέλλει τις αφόρητες πιέσεις που της ασκούνται μετά τη Μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε μαζί με τον Β. Καπερνάρο κατά του MEGA CHANNEL. Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν διευκρινίζει αν το κόμμα της και ο Π. Καμμένος στηρίζει αυτή της την επιλογή, ενώ αποφεύγει επιμελώς να επιβεβαιώσει η να διαψεύσει την παραίτηση της από την Κ.Ο. των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. 
Δείτε το σχόλιο που ακολουθεί....
Η Ραχήλ Μακρή κοινοποίησε σύνδεσμο.
Δεν με σταματάτε πάρτε το απόφαση. Δεν μπορειτε να με νικήσετε. Είμαι ποιο δυνατή από εσάς και δεν προσκυνάω. Την φωνή και την δύναμη μου την έδωσε ο κόσμος και μόνο αυτός μπορεί να μου την αφαιρέσει. Στην επιστροφή θα φτάσει στον εισαγγελεά ότι έχω στα χέρια μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.