Πρόσληψη 550 μόνιμων υπαλλήλων να προχωρήσει το υπουργείο Εσωτερικών

Στην πρόσληψη 550 μόνιμων υπαλλήλων από τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ πρόκειται να προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το επόμενο διάστημα το υπουργείο Εσωτερικών.
Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι πρόκειται να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των δήμων σε όλη τη χώρα, καθώς το προηγούμενο διάστημα πολλοί από τους υπαλλήλους αποχώρησαν λόγω συνταξιοδότησης.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την κατανομή από τις προσλήψεις του 2014 με βάση τον κανόνα 1 προς 10,  το υπουργείο Εσωτερικών δικαιούται 799 υπαλλήλους, και έχει ήδη προσλάβει 250.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι σχετικές συνεννοήσεις με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης συνεχίζονται προκειμένου να ξεκινήσει το συντομότερο η διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.