Ελένη Θεοχάρους: “Γιατί ο Σαμαράς δεν παύει τον Βενιζέλο;”

Ευθύνες στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, για τη στάση και τις επικρίσεις του Αντιπροέδρου της ελληνικής κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, εναντίον της, καταλόγισε η ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, Ελένη Θεοχάρους.

Σε δηλώσεις, ,στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Σίγμα», η κ. Θεοχάρους κληθείσα να σχολίασει τη δήλωση του κ. Βενιζέλου, σύμφωνα με την οποία, ο Αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης την χαρακτήριζε ανεύθυνη και έκανε λόγο για δήθεν πατριωτικούς κύκλους που εκμεταλλεύονται εθνικές ευαισθησίες, υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, θα έπρεπε να παύσει τον Αντιπρόεδρο και υπουργό του.
Χαρακτήρισε, επίσης, «ανήθικη και ανερμάτιστη» τη δήλωση Βενιζέλου και τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει επιστρέψει κείμενο της Τουρκίας που κατατέθηκε στην ΕΕ, επί ελληνικής προεδρίας, και στο οποίο χαρακτήριζε, την Κυπριακή Δημοκρατία, “νεκρή”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.