Παλλήνη : Επιστολή για την Πυροπροστασία στο Δήμο από την "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Παλλήνης "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"  Απόστολος Βολιώτης, κατέθεσε επιστολή στον Δήμαρχο Παλλήνης κ. Ζούτσο, σχετικά με τα μέτρα που δεν πάρθηκαν για την πυροπροστασία της πόλης μας. Η επιστολή, υποβλήθηκε στο δημοτικό κατάστημα με αριθμό πρωτοκ. 27774/24-7-2014, κι έχει ως εξής:


Προς τον Δήμαρχο Παλλήνης

Κ. Αθανάσιο Ζούτσο

Κύριε Δήμαρχε

Ως γνωστόν, διανύουμε περίοδο μεγάλης επικινδυνότητας όσον αφορά τις πυρκαγιές.

Ο δήμος μας έχει υποστεί, αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, τις καταστροφικές συνέπειες τέτοιων καταστάσεων με πολυποίκιλες συνέπειες.

Η ανάγκη για πρόληψη είναι φαεινότερη ηλίου.

Συνεπώς, η δημοτική αρχή θα έπρεπε έγκαιρα να έχει λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για αποτελεσματική αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων.

Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν βλέπουμε να έχουν ληφθεί ολοκληρωμένα μέτρα, παρά μόνο αποσπασματικά, τα οποία σίγουρα δεν είναι δυνατόν να προλάβουν και να αποτρέψουν τέτοιες καταστάσεις.

Μάλιστα, δημόσια και μέσω δημοσιεύσεων στο διαδίκτυο με φωτογραφίες, σας επισημάναμε και συγκεκριμένα μέρη όπου ο κίνδυνος είναι άμεσος και υπαρκτός.

Εκτός αυτού, με προσωπική μου παρέμβαση, ζητήθηκε από στέλεχος της δημοτικής σας διοίκησης να επιληφθεί συγκεκριμένου προβλήματος.

Παρά το γεγονός ότι έχει περάσει ένας μήνας από την επισήμανση, δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα ετέθη και από τη δημοτική σύμβουλο κ. Μαρία Λεβαντή αλλά το προσπεράσατε με ελάχιστες γενικόλογες υποσχέσεις.

Επειδή αυτά τα θέματα δεν είναι του απώτερου μέλλοντος, καλείστε να αποδείξετε με έργα ΑΜΕΣΑ την απόφαση σας να αποτρέψετε τον άμεσο κίνδυνο που διατρέχουν αρκετές περιοχές του Δήμου μας, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα και τους τρόπους που υπάρχουν.


Παλλήνη 24/7/2014


Απόστολος Βολιώτης

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης

"Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.