Τραγικό : Έβαλε το νεογέννητο μωρό της σε μία ντουλάπα

Η είδηση που από το πρωί συγκλονίζει την πόλη, έσκασε σαν βόμβα όταν η σύγχρονη ''Μήδεια'' πήγε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο λόγω κάποιων επιπλοκών που παρουσίασε μετά τη γέννηση του άτυχου βρέφους. 

Εκεί οι γιατροί κατάλαβαν ότι η γυναίκα μόλις είχε γεννήσει. Έτσι φέρεται να το έμαθε και ο άντρας της, που όπως είπε δεν είχε καταλάβει ότι η γυναίκα του ήταν έγκυος. Οι γιατροί είδαν πως η γυναίκα δεν είχε μαζί της το βρέφος και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Κάπως έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης...


Όπως διαπιστώθηκε, η 38χρονη γυναίκα από την Τουρκία που είχε παντρευτεί Έλληνα και ζούσε στη Θεσσαλονίκη, έφερε στον κόσμο το παιδί της στις 12 Ιουλίου. Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, γέννησε μόνη στο σπίτι της, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Ούτε στον άντρα της, που ενημερώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου και επαναλάμβανε πως δεν γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη της γυναίκας του.

Όπως ανακοινώθηκε η γυναίκα με το που έφερε στον κόσμο το παιδί της, το έκρυψε μέσα σε μία ντουλάπα, μέχρι που το μωρό πέθανε από ασφυξία. Η έντονη δυσοσμία, είχε βάλει σε σκέψεις τους κατοίκους της περιοχής και έτσι η γυναίκα πήρε την απόφαση να πετάξει το βρέφος της στα σκουπίδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το έβαλε σε δύο σακούλες σκουπιδιών και λίγο πριν πάρει το δρόμο για το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, το πέταξε σε έναν από τους κάδους της γειτονιάς.

Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη. Οι αστυνομικοί βρίσκονται στη γειτονιά που εκτυλίχθηκε η τραγωδία και παίρνουν καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής, σε μια προσπάθεια να συμπληρωθούν τα κέβαλε ομμάτια του παζλ της υπόθεσης. 

Όπως έγινε γνωστό η 38χρονη Τουρκάλα κατάφερε να κρύψει την εγκυμοσύνη της, εξαιτίας του βάρους της. Όπως έλεγαν άνθρωποι που την γνώριζαν αλλά και ο 61ος ετών σύζυγός της, είχε πάντα περιττά κιλά και έτσι κανείς δεν κατάλαβε πως ήταν έγκυος.Όπως τονίζεται η δράστιδα ομολόγησε ότι την 12-07-2014, γέννησε βρέφος στην τουαλέτα του διαμερίσματός της. Στη συνέχεια έβαλε το βρέφος σε δύο σακούλες και το έριξε στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας της, ενώ μετά από ένα διήμερο (πρωινές ώρες της 14-07-2014), το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων, έξω από την οικία της. 

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της δράστιδας, ενώ κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, μετέβη στην οικία της για εξερεύνηση του τόπου εγκλήματος. Οι έρευνες για την ανεύρεση της σορού του βρέφος συνεχίζονται.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.