ΚΚΕ προς την Κυβέρνηση: Ακυρώστε όλες τις συμφωνίες με το Ισραήλ

Να ακυρώσει άμεσα όλες τις στρατιωτικές και άλλες συμφωνίες που έχει συνάψει με το Ισραήλ κάλεσε την κυβέρνηση ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε δηλώσεις του από το συλλαλητήριο που διοργάνωσε το ΚΚΕ και η ΚΝΕ κατά των βομβαρδισμών της Λωρίδας της Γάζας από το Ισραήλ.
Ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε ότι δεν επιτρέπεται σήμερα κανένας να εξομοιώνει τα θύματα με τους θύτες.
Τόνισε δε πως θα πρέπει να σταματήσει η κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών από το κράτος του Ισραήλ, να σταματήσει ο εποικισμός, να υπάρξει ένα κυρίαρχο, βιώσιμο κράτος του παλαιστινιακού λαού στα όρια του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ και να καταστεί η Παλαιστίνη ισότιμο μέλος, αναγνωρισμένο κράτος – μέλος του ΟΗΕ.
Το συλλαλητήριο ξεκίνησε από την Πανόρμου με κατεύθυνση την Ισραηλινή πρεσβεία.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.