Στις φυλακές Κορυδαλλού και ο Ηλίας Κασιδιάρης. Κρίθηκε προφυλακιστέος ο βουλευτής της Χ.Α.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μετά την συμπληρωματική απολογία του σήμερα το πρωί για την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση.

Η απόφαση ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτριών και εισαγγελέα και τώρα πλέον αναμένεται η μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης θεωρείται επικίνδυνος τέλεσης και νέας εγκληματικής πράξης λόγω του χαρακτήρα του.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε φτάσει στο Εφετείο λίγο πριν από τις 10 το πρωί και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν ήξερε «τι θα γίνει μετά».
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, υποστήριξε πως η συμπληρωματική δίωξη που του ασκήθηκε είναι πολιτική αφού αφορά δύο καραμπίνες, τις οποίες κατείχε νόμιμα.
Ο βουλευτής επέδειξε τις άδειες κατοχής των δύο όπλων στους δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι είναι κυνηγητικά και όχι πολεμικά όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.