Ιδιωτικές εταιρίες για την εξολόθρευση των αδέσποτων ετοιμάζει η κυβέρνηση !

Θυμάμαι τον Χάρβεϋ Καϊτέλ, ηθοποιό διεθνούς φήμης, που ήλθε πριν λίγα χρόνια  στην Αθήνα και δήλωσε πως εντυπωσιάσθηκε από τα αδέσποτα σκυλιά  στους δρόμους, που κάποτε περίμεναν υπομονετικά να ανοίξει το «πράσινο» για να περάσουν στις διαβάσεις….
.
Θυμάμαι μια εμπειρία στο παλιό Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού, που καταχώρησα μάλιστα στο....βιβλίο μου «Κατά φαντασίαν ιπτάμενος» : Ήταν η εμπειρία τριών αδέσποτων σκυλιών, που σε ένα πολύ κρύο καιρό  της δεκαετίας του 90 μπήκαν μέσα στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου και παρέμεναν εκεί, χωρίς να παρενοχλούνται από ΚΑΝΕΝΑ…

Και τώρα έρχεται η πληροφορία ότι  η... «διαχείριση των αδέσποτων θα δοθεί σε ιδιωτικές εταιρείες (σ.σ. αυτό που έγινε και στο Σότσι της Ρωσίας κατά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες), με τις οποίες προφανώς κάποιοι δήμοι θα θέλουν πολύ να συνεργαστούν, για να απαλλαγούν από το πρόβλημα..»

Μακάρι η ρύθμιση να προσκρούσει σε ζητήματα κόστους….Ή ακόμη καλύτερα, μακάρι να προσκρούσει στις διαμαρτυρίες ζωοφιλικών οργανώσεων, ζωόφιλων και γενικώς ανθρώπων με αισθήματα…. Μακάρι ο καθένας να  κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.