Σοφία Βούλτεψη: H ΝΔ το 2011 δεν ήταν κυβέρνηση, οι βουλευτές μπορούσαν να λένε ότι θέλουνε! (video)

Σε μία πρωτοφανή δήλωση προχώρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη. Όταν ρωτήθηκε να εξηγήσει γιατί η ΝΔ το 2011 υπερασπιζόταν το δημόσιο χαρακτήρα των δικτύων της ΔΕΗ, είπε ότι «η ΝΔ το 2011 δεν ήταν κυβέρνηση, οι βουλευτές μπορούσαν να λένε ότι θέλουνε»! Η Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για το θέμα της ΔΕΗ, επιτέθηκε στους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους της ΔΕΗ χαρακτηρίζοντάς τους «υποχείρια του ΣΥΡΙΖΑ». «Δεν υπάρχει θέμα ΔΕΗ» είπε «αλλά θέμα ΣΥΡΙΖΑ».
 
Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον, «οι εργαζόμενοι θα πάψουν να είναι υποχείρια του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ότι τους χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να καλύψει τα εσωκομματικά του προβλήματα και απαντώντας σε ερώτηση για την επιστράτευση είπε ότι η κυβέρνηση δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια.
 
Η Σοφία Βούλτεψη, δεν απάντησε στα ερωτήματα για το τίμημα με το οποίο θα πουληθεί η ΔΕΗ. Στο γεγονός ότι δεν υπάρχει προηγούμενο σε χώρα που απελευθερώθηκε η αγορά ενέργειας να έχουν μειωθεί οι τιμές η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε ότι η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει τους κανόνες της ΕΕ η οποία «δεν δέχεται μονοπώλια».
 
Δείτε το video από το enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.