Γιάννης Σγουρός : Πάρτε το δικό μου γραφείο Κα. Δούρου

Επιστολή απέστειλε, σήμερα, η νέα Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στον "απερχόμενο", Γιάννη Σγουρό, κατά την οποία τον παρακαλεί... να της παραχωρήσει γραφείο, προκειμένου να «οργανώσει τη δουλειά της, ενόψει και της επίσημης ανάληψης της διοίκησης της Περιφέρειας από την 1η Σεπτεμβρίου» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Επιστολή, όμως, - απαντητική - και από τον Γιάννη Σγουρό, ο οποίος, αφού πρώτα της υπενθυμίζει, πως από το 2011 έχει παραχωρήσει πλήρως εξοπλισμένα γραφεία στον 4ο όροφο των Κεντρικών Γραφείων της Περιφέρειας Αττικής, «αλλά κανείς δεν τα επισκέπτεται από τους αιρετούς του Συνδυασμού σας, πλην δύο υπαλλήλων, που έχουν διατεθεί στην Παράταξης σας» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή του, επισημαίνει:
«Μπορώ να σας παραχωρήσω, άμεσα, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μου, και το δικό μου γραφείο, που στεγάζεται στον 7ο όροφο του ιδίου κτιρίου της Περιφέρειας Αττικής για την εξυπηρέτησή σας...» και καταλήγει με το Λατινικό: «O tempora, o mores.... ή Ω καιροί, ω ήθη...» Ελληνιστί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.