Ιάπωνας πολιτικός κλαίει και οδύρεται αρνούμενος τις κατηγορίες για κατάχρηση (video)

O 47χρονος Ιάπωνας πολιτικός Ryutaro Nonomura έδωσε "παράσταση" προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί καταχράστηκε δημόσιο χρήμα.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου άρχισε να κλαίει και να οδύρεται, αρνούμενος τις κατηγορίες που τον θέλουν να καταχράστηκε στο παρελθόν 3 εκατομμυρίων γιεν (περίπου 22.000 ευρώ) από δημόσια κονδύλια ενώ κατηγορείται μάλιστα ότι πήρε τα λεφτά για να κάνει 195 προσωπικά ταξίδια!
"Έγινα βουλευτής... με μόνο σκοπό να αλλάξω την κοινωνία... Την Ιαπωνία... θέλω να αλλάξω... δεν καταλαβαίνετε;" λέει ενώ σημειώνει ενώ παραδέχεται ότι όντως πήγε όλα αυτά τα ταξίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.