ΚΚΕ : Η καπιταλιστική ανάπτυξη θα αφήσει πάνω από 35.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών

«Τα προγράμματα ανακύκλωσης των ανέργων, που προσφέρουν τζάμπα εργασία στους μεγαλοεπιχειρηματίες και προσωρινό μισθό πείνας σε ανέργους, αλλά και η μαθητεία - απλήρωτη δουλειά, δεν αντιμετωπίζουν την ανεργία» αναφέρει το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για την αντιμετώπιση της ανεργίας.
«Η καπιταλιστική ανάπτυξη την οποία επικαλείται ο πρωθυπουργός», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «μπορεί να διασφαλίζει μόνο τα κέρδη για τους επιχειρηματικούς ομίλους και όχι το δικαίωμα στη σταθερή δουλειά, με δικαιώματα για όλους».

Το ΚΚΕ ζητεί, επίσης, να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα των παιδικών σταθμών, ώστε να μη μείνει κανένα παιδί εκτός, τονίζοντας ότι «καμία δικαιολογία δεν είναι ανεκτή» τη στιγμή που ο ίδιος «ο πρωθυπουργός ομολόγησε πως πάνω από 35.000 παιδιά των λαϊκών οικογενειών θα μείνουν εκτός παιδικών σταθμών».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.