Η Coca-Cola έχει σταματήσει τη διαφήμιση σε τέσσερα ρωσικά κρατικά κανάλια

Ο Αμερικανικός γίγαντας ποτών Coca-Cola αναφέρει ότι η απόφαση της να ακυρώσει τη διαφήμιση από τέσσερα ρωσικά κρατικά κανάλια δεν έχει καμία σχέση με τις κυρώσεις. 


Η Coca-Cola έχει σταματήσει τη διαφήμιση από το Ren-TV, το Channel Five, το Home και το Star, τα τρία από τα τέσσερα αυτά κανάλια συνδέονται με την Τράπεζα Rossiya, στην οποία οι ΗΠΑ έχουν επιβάλλει κυρώσεις από το Μάρτιο 

Η Coca-Cola δήλωσε ότι θα μεταφέρει την διαφημιστική καμπάνια που απέσυρε σε άλλους σταθμούς. 

"Αυτά τα τέσσερα κανάλια ακατάλληλα για το κοινό-στόχο του σήματος της Coca-Cola, έτσι αποφασίσαμε να αναδιανείμουμε τον προυπολογισμό μας" 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.