Άδωνις: Τώρα που μειώνονται οι αυτοκτονίες, τι θα πουν οι κατ” επάγγελμα λαϊκιστές;

Τώρα που μειώνονται οι αυτοκτονίες τί θα πουν οι κατ” επάγγελμα λαικιστές;» διερωτάται μέσω Twitter ο τέως υπουργός Υγείας και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, προκαλώντας εκ νέου μέσω Διαδικτύου.


Η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη βασίζεται στην είδηση που προέκυψε από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Δικτύου Καταγραφής του Κέντρου Πρόληψης της Αυτοκτονίας της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Κλίμακα». 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, με αφορμή τη 10η Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης της Αυτοκτονίας, το πρώτο οκτάμηνο του 2013 οι αυτοκτονίες ήταν 229 (193 άνδρες και 36 γυναίκες), ενώ το ίδιο διάστημα το 2014 οι αυτοκτονίες ανήλθαν σε 209 (173 άνδρες και 36 γυναίκες). 
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.