Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν τον πρόεδρος του ΟΑΣΘ για την μη έγκαιρη καταβολή 2,9 εκατ. ευρώ


Για μη έγκαιρη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών ύψους 2,9 εκατ. ευρώ συνελήφθη χθες το πρωί ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Η οφειλή αφορά τον Απρίλιο του 2014, ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Στεφανίδη ανέρχεται σε 1,45 εκατ. ευρώ, καθώς είχε καταβάλει το 50%. 
«Το Δημόσιο μας χρωστάει 135 εκατ. ευρώ, δεν εκτελεί τις αποφάσεις της διαιτησίας, και αντίθετα με ταλαιπωρούν για οφειλές, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί ακριβώς επειδή το δημόσιο μας χρωστάει», αναφέρει στη Voria.gr.
O ίδιος δηλώνει αγανακτισμένος για τον τρόπο που λειτουργεί το ελληνικό δημόσιο και την ταλαιπωρία που υπέστη. «Μου πήραν αποτυπώματα, με έβγαλαν και φωτογραφία, ενώ για μία ώρα έκαναν έλεγχο για το εάν έχω τελέσει αξιόποινες πράξεις σε όλη την Ελλάδα. Για ποιο λόγο έγινε όλο αυτό;», διερωτάται.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 1, παρ.1,2 Α.Ν. 86/67 όπως ισχύει και παρ. 6 του άρθρου 1 του ιδίου νόμου και άρθρο 22, παρ. 1 του Ν. 4038/12, περί ασφαλιστικών εισφορών.
Ο κ. Στεφανίδης οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, όπου ορίστηκε δικάσιμος για τις 2 Φεβρουαρίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.