Μάριο Μόντι: Ο Τσίπρας παραβίασε ξεκάθαρα τις δημοκρατικές αρχές

Αγνοώντας το εμφατικό «Όχι» στο πρόσφατο δημοψήφισμα στην Ελλάδα, ο Αλέξης Τσίπρας παραβίασε ξεκάθαρα τις δημοκρατικές αρχές, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι.

Το σχόλιο του κεντρώου Ιταλού πολιτικού έγινε στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων με τίτλο «Η Κατάσταση της Ευρώπης», την οποία διοργανώνει η ομάδα «Φίλοι της Ευρώπης».
Από τις Βρυξέλλες, εξάλλου, όπου διεξάγεται το συγκεκριμένο φόρουμ, η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την «εξελισσόμενη ανθρωπιστική κρίση» στην Ελλάδα.
«Θα εμπιστευόσασταν την Ε.Ε. εάν σας έλεγαν ότι η ψήφος σας ή οι αποφάσεις των δικαστηρίων σας δεν έχουν καμία αξία;», αναρωτήθηκε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.