Νέος Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ο Λουκάς Παπαδήμος

Σε δημόσια συνεδρία της Ακαδημίας Αθηνών την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση του Προέδρου για το έτος 2017 κ. Λουκά Παπαδήμου και του Αντιπροέδρου κ. Αντωνίου Κουνάδη πολιτικού μηχανικού και  διδάκτωρος του ΕΜΠ.

Στη συνεδρία θα αναγνωστεί έκθεση του απερχόμενου Προέδρου κ. Θανάση Βαλτινού με θέμα «Το έργο των Κέντρων και Γραφείων Ερεύνης της Ακαδημίας κατά το έτος 2016». 
Επίσης ο νέος πρόεδρος κ. Παπαδήμος θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Οικονομική Ανάπτυξη και Δημοσιονομική Εξυγίανση: Η Διττή Πρόκληση για την Οικονομική Πολιτική».
Το ότι ο Λουκάς Παπαδήμος, πρώην πρωθυπουργός και οικονομολόγος και μέχρι σήμερα Αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών εξελέγη από την ολομέλεια, Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών για το 2017 ήταν κάτι αναμενόμενο, με δεδομένο ότι για ένα χρόνο, ο  Αντιπρόεδρος της Ακαδημίας αναλαμβάνει χρέη Προέδρου την αμέσως επόμενη χρονιά.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.