Κατ' εντολήν της «συζύγου» η δολοφονία του Κυριάκου Αμοιρίδη

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για έγκλημα πάθους, όπως είχαν αναφέρει αστυνομικοί του Ρίο ντε Τζανέιρο από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της εξαφάνισης του επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής της Ελλάδας στη Βραζιλία. 


Ο Κυριάκος Αμοιρίδης, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε λευκό αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει, είχε εξαφανιστεί για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες, ενώ είχε επικρατήσει σύγχυση σχετικά με την απουσία του, καθώς εμφανιζόταν να έχει άδεια μέχρι τις 9 Ιανουαρίου.

Στο Globo TV  πιστεύουν πως η Φρανσουάζ Αμοιρίδη και ο αστυνομικός Σέρτζιο Μορέιρα σχεδίασαν και πιθανόν πραγματοποίησαν τον φόνο του Κυριάκου Αμοιρίδη στο σπίτι όπου διέμεναν ο διπλωμάτης και η σύντροφός του, σε φτωχή περιοχή των βόρειων προαστίων του Ρίο.

Το Ρόιτερς σημειώνει πάντως πως η αστυνομία και αξιωματούχοι της ασφάλειας της Πολιτείας του Ρίο ντε Ζανέιρο αρνήθηκαν να σχολιάσουν την πληροφορία ότι η σύντροφος του Κυριάκου Αμοιρίδη ενδέχεται να εμπλέκεται στον θάνατό του και δεν γνωστοποίησαν άλλες λεπτομέρειες.

Το Globo TV μετέδωσε ακόμη πως άλλοι δύο ύποπτοι βρίσκονται υπό κράτηση, όμως δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία τους.

Η εφημερίδα O Globo είχε αναφέρει νωρίτερα πως αίμα βρέθηκε σ' έναν καναπέ μέσα στο σπίτι και εικόνες από βίντεο που μεταδόθηκαν από το Globo TV δείχνουν αστυνομικούς να μεταφέρουν έναν καναπέ στο αρχηγείο της αστυνομίας.

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.