Το DNA ταυτοποιήσε τον δράστη του στυγερού εγκλήματος στη Λαμία

Πέρα από την ομολογία του 39χρονου η οποία είναι λίγο περίεργη, αφού είπε «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πως το έκανα», οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και το DNA του δράστη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες θα έχουν στη διάθεσή τους και άλλες εργαστηριακές απαντήσεις που θα "δέσουν" ακόμη περισσότερο την υπόθεση.Ωστόσο η αστυνομία στην επίσημη ανακοίνωση δεν κάνει λόγο για ομολογία, αλλά για σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του για ανθρωποκτονία και ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή.
"Έσπασε" μετά από 11 ώρες ανάκρισης στα γραφεία της Ασφάλειας Λαμίας.

Ο 39χρονος από την πρώτη στιγμή έλεγε διάφορες ασυναρτησίες όπως αυτές που ανέβασε χθες το πρωί στο facedook πριν τον συλλάβουν.
Όπως ήταν φυσικό υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων, ενώ δεν μπορούσε να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα των αστυνομικών, ούτε να δικαιολογήσει τα ευρήματα και τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί.
Τελικά γύρω στις 3:00΄ τα ξημερώματα παραδέχθηκε ότι μέσα στο διαμέρισμα της Θώμης το μοιραίο βράδυ και είπε: «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πως το έκανα»
Ο 39χρονος φίλος της δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει ούτε τους λόγους που τον οδήγησαν να σκοτώσει την 45χρονη παιδοψυχίατρο με περισσότερες από 15 μαχαιριές με τόσο μίσος, ωστόσο όλα δείχνουν έγκλημα πάθους.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και μέσα στην ημέρα θα οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα.
«Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, η ανθρωποκτονία σε βάρος 45χρονης ημεδαπής, στη Λαμία Φθιώτιδας.
Ειδικότερα, η 45χρονη την περασμένη Τετάρτη (28-12-2016) το πρωί, βρέθηκε νεκρή εντός της οικία της και όπως διαπιστώθηκε έφερε πολλαπλά τραύματα στην περιοχή του λαιμού και του στήθους, από αιχμηρό αντικείμενο (σχετικό το από 28-12-2016 Δελτίο Τύπου).
Διενεργήθηκε αυτοψία και διεξοδική εξερεύνηση του χώρου όπου έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, καθώς και αξιολόγηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και αξιοποίησης του προανακριτικού υλικού, αναζητήθηκε ένας 39χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε χθες (30-12-2016) το πρωί σε περιοχή της Ευρυτανίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας και προσήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και σήμερα (31-12-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης του κ. αναπληρωτή Ανακριτή Πλημμελειοδικών Λαμίας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.