H Ελισάβετ ήταν υπέρ του BREXIT

H Ελισάβετ φέρεται να είχε δηλώσει σε ιδιωτικό δείπνο πως δεν αντιλαμβάνεται γιατί η Βρετανία δε μπορεί απλώς να αποχωρήσει από την Ε.Ε.
Η Βασίλισσα Ελισάβετ υποστήριζε την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η θέση της Βασίλισσας για το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου είχε γίνει αντικείμενο εικασιών, καθώς η βασιλική οικογένεια δεν είχε πάρει επίσημα θέση, προτιμώντας να κρατήσει ουδέτερη και ενωτική στάση.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της πολιτικής συντάκτριας του BBC - τις οποίες και αναδημοσιεύουν τα βρετανικά δίκτυα, η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε ταχθεί υπέρ του Brexit.
Τον Μάρτιο του 2016 η εφημερίδα «The Sun» είχε κυκλοφορήσει με σχετικό τίτλο, ο οποίος δεν επιβεβαιώθηκε από το παλάτι, ωστόσο η δημοσιογράφος Laura Kuenssberg ανέφερε πως γνώριζε την πληροφορία πολλούς μήνες νωρίτερα.
Ειδικότερα, η Ελισάβετ φέρεται να είχε δηλώσει σε ιδιωτικό δείπνο πως δεν αντιλαμβάνεται γιατί η Βρετανία δε μπορεί απλώς να αποχωρήσει από την Ε.Ε..


Πηγή : www.bankingnews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.