Βαγγέλης Αλιφέρης : 2017 ευχές, για μια Ελλάδα Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Κυρίαρχη…!


Από τα βάθη της ψυχής μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη της Τ.Ο. Ε.ΠΑ.Μ. Παλλήνης – Παιανίας, για την τόσο σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν όλο το 2016, χρονιά κατά την οποία είχα την τιμή να εκλεγώ ομοφώνως ως Συντονιστής, ώστε η οργάνωση μας να συμβάλλει τα μέγιστα στην ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, σχετικά με την παράδοση και κατοχή της Πατρίδας και όχι την… «Σωτηρία» όπως τεχνηέντως παπαγαλίζουν σύσσωμες οι πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις, μέσω των εξωνημένων ΜΜΕ, που ‘’βιάζουν’’ την λογική και την ζωή μας…!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης, από εμένα προσωπικά αλλά και εκ μέρους της Τοπικής μας Οργάνωσης, στους εκατοντάδες παλαιούς και νέους φίλους του Ε.ΠΑ.Μ. Παλλήνης – Παιανίας, για την συμπαράσταση και την στήριξη που μας δείχνουν, αποδεχόμενοι, τα κελεύσματα συνένωσης όλων των Ελλήνων στη δημιουργία ενός Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου και αντιλαμβανόμενοι τα προτάγματα αυτού, που δεν είναι άλλα, από την στρατηγική υπεράσπισης του Ελληνικού Έθνους, διά μέσου της Σωτηρίας των Ελλήνων πολιτών και όχι των  τραπεζών…!

Μια συμπαράσταση και μια στήριξη, που μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον ανένδοτο Εθνικοαπελευθερωτικό μας αγώνα, την Επ-Ανάσταση του Έθνους μας απέναντι στην Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Τραπεζική ‘’μαφία’’ και τους ντόπιους και ξένους πολιτικούς τους συνεργάτες…!

Με πίστη στην προάσπιση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας, Ελευθερίας, Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης αλλά και δεσμευόμενοςεγγράφως απέναντι στους συμπολίτες μου, κρατώντας σταθερά και αδιαπραγμάτευτα τις αξίες και τα ιδανικά του τόπου που με γέννησαν και με ανέθρεψαν, από την πρώτη κιόλας μέρα που ασχολήθηκα ενεργά με την πολιτική το Φλεβάρη του 2012, φωνάζω και θα συνεχίσω να φωνάζω, πως…ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

Και για να σωθούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ, πρέπει πρώτα να ‘’ΠΕΘΑΝΟΥΝ’’ οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ…!!!
Αγωνιζόμενος με όλη μου την δύναμη, για γρήγορη Μετάβαση σε Εθνικό Κρατικό Νόμισμα, εύχομαι σε όλους…

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ…!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ…!
ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΥΤΕΡΑ…!


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΙΦΕΡΗΣ

Μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.
Συντονιστής Τ.Ο. Παλλήνης – Παιανίας
Υπεύθυνος Τ.Ο. του αγώνα κατά των πλειστηριασμών στον Τομέα Ευθύνης του Ειρηνοδικείου Κορωπίου
Υπεύθυνος Τ.Ο. για την Γ.Ο.Π. Αν. Αττικής (Γραμματεία Οργανωτικής Περιφέρειας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.