Την παραίτηση της κ. Γεροβασίλη ζητά η Ν.Δ.

Την παραίτηση της κ. Γεροβασίλη ζητάει η Ν.Δ. αφού όπως ισχυρίζεται με δελτιο τύπου που εξέδωσε εχθές  (31/12/2016) η κυρία Όλγα Γεροβασίλη την τριετία 2012 - 2015, ήταν ταυτόχρονα και βουλευτής και μέτοχος της εταιρίας “Κ. ΑΛΕΞΙΟΥ - Ο. ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ Ο.Ε.”.
 
Η βουλευτής το νομού της Άρτας με τον ΣΥΡΙΖΑ και παρά το γεγονός ότι γνώριζε το ασυμβίβαστο που με σαφή τρόπο προβλέπει το Σύνταγμα μεταξύ μετόχου σε εταιρία που έχει συμβάσεις με το Ελληνικό Δημόσιο και της βουλευτικής ιδιότητας, παρέμεινε στις θέσεις της. 

Η Ν.Δ. επισημαίνει ότι η παραπάνω εταιρεία παρείχε υπηρεσίες στον ιατρικό τομέα και είχε ως πελάτη της το Ελληνικό Δημόσιο και συγκεκριμένα τον ΕΟΠΥΥ αλλά και το δημόσιο νοσοκομείο της Άρτας περιοχή που εκλέγεται η βουλευτής. 

Και το δελτιο τύπου καταλήγει:  "Οφείλει να αναζητήσει κάποια ίχνη ευθιξίας, να ζητήσει μια συγνώμη από τον ελληνικό λαό και να παραιτηθεί από την βουλευτική ιδιότητα. 
 
Γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να το κάνει γιατί είναι απολύτως εθισμένη στο ψέμα και την εξαπάτηση του ελληνικού λαού που ήταν η αποστολή που υπηρέτησε ως Κυβερνητική Εκπρόσωπος όλο αυτό το διάστημα.
 
Δεν πρέπει, όμως, να ελπίζει ότι αυτή η προκλητική και αντισυνταγματική συμπεριφορά θα περάσει χωρίς επιπτώσεις"  
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.