Παλλήνη τώρα: Σοβαρό τροχαίο (φωτό)

Σοβαρό ατύχημα στη συμβολή των οδών Λ. Μαραθώνος με την Παλλάδος Αθηνάς στην Παλλήνη, συνέβη πριν από λίγο στη διασταύρωση που έχει απασχολίσει αρκετές φορές στο παρελθόν τους Δημότες της πόλης μας από παρόμοια περιστατικά. 


Αυτή τη φορά από τη σφοδρή συγκρουση είχαμε δυο τραυματισμένους συμπολίτες μας, ο ένας ευτυχώς ελαφριά ενώ ο άλλος χρειάστηκε τη επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί από το όχημα. 


Τις αιτίες του ατυχήματός ερευνά η τροχαία ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο πλησιέστερο νοσοκομείο.
Αυτή την ώρα μεταφέρονται με γερανό τα δύο οχήματα ώστε να ανοίξει το ρεύμα προς Αθήνα της Λ. Μαραθώνος,  που έχει διακοπεί για τουλάχιστον μια ώρα...


 
       

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.