Δήμος Παλλήνης : Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε


Στον απόηχο του 12ου θέματος του Δ.Σ. της περασμένης Τρίτης 24 /1/17   με τίτλο:  Ενημέρωση και συζήτηση επί αιτήματος της «ΚΑΝΤΖΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ» . Η δημοτική αρχή απάντα με έκτακτη συνεδρίαση, αλλά με άλλο θέμα. Δείτε το ένα και αποκλειστικό θέμα της συνεδρίασης. 
Καλείστε σε δημόσια συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα της ΔΕ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ) στις 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, του έτους 2017, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19:45, για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε επί του κάτωθι θέματος:
Λήψη απόφασης περί έγκρισης σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παλλήνης για το έργο: «Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Παλλήνης». 

Γέρακας,   27-01-2017     
                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         
 ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.