Λαμία: Νέα προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο Χρήστος Μπαλαντίνας

Λίγο πριν, ο 39χρονος Χρήστος Μπαλαντίνας, ζήτησε και πήρε για δεύτερη φορά προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, τελικά, ενώπιον της δικαιοσύνης.
Δείτε στο video τι λέει ο δικηγόρος του. 




Τα δυο αδέλφια της Θώμης, μαζί με τον συνήγορο Θέμη Σοφό, ήταν στο πεζοδρόμιο, κάτω από τα δικαστήρια, λίγα μέτρα πιο πέρα. Ο Κώστας που γνώριζε καλύτερα τον 39χρονο έτρεξε οργισμένος προς το μέρος του, φωνάζοντας «Ρε, τα παλικάρια λένε την αλήθεια, ρε... Ρε Μπαλαντίνα... πες την αλήθεια, ρε»
Αμέσως, επενέβησαν οι αστυνομικοί και άλλοι ψυχραιμότεροι και τον απομάκρυναν χωρίς να υπάρξει συνέχεια. Δείτε το βίντεο:
Ο φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας έφτασε στα δικαστήρια μισή ώρα νωρίτερα και παρέμεινε για λίγα λεπτά, αφού ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.
Και αυτή τη φορά ήταν αμίλητος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.