Reds: Προσφυγή της απόφασης του ΥΠΕΚΑ


Νέα σύγκρουση-αντιαπράθεση του ομίλου Μπόμπολα-Ελλάκτωρ με το υπουργείο Περιβάλλοντος και την κ. Μπιρμπίλη: Η εταιρία Reds - βασικός βραχίονας του ομμίλου στον κλάδο real estate στρέφεται κατά του υπουργείου και ζητά αποζημίωση 15 εκ. ευρώ, υποστηρίζοντας ότι αναγκάζεται να εγκαταλείψει το project δημιουργίας κτιριακού συγκροτήματος γραφείων στην Ακαδημία Πλάτωνος, λόγω προσωρινής απαγόρευσης των οικοδομικών εργασιών στην περιοχή.

Η εταιρία έχει ήδη προσφύγει στα δικαστήρια, ζητώντας να ακυρωθεί αυτή η απόφαση του υπουργείου. Οπως επισημαίνεται από τον όμιλο Ελλάκτωρ/Reds, ο χώρος όπου επρόκειτο να ανεγερθεί το κτιριακό συγκρότημα, δεν βρίσκεται στην αρχαιολογική περιοχή της Ακαδημίας αλλά σε χωροθετημένη βιομηχανική ζώνη.

Η ανακοίνωση της εταίριας αναφέρει τα εξείς

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της, η οποία έλαβε χώρα σήμερα 25η Ιουνίου 2010, αναφέρθηκε στη δημοσιοποίηση των προθέσεων και επιδιώξεων του ΥΠΕΚΑ για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος, με την απαλλοτρίωση κρίσιμων οικοπέδων για τη λειτουργία του. Αναφέρθηκε επίσης ότι η λογιστική αξία του επενδυτικού ακινήτου της Εταιρίας ανέρχεται σε 15 εκ. ευρώ περίπου.

Επίσης η Εταιρία ενημέρωσε ότι έχει προχωρήσει σε σχετική προσφυγή κατά της απόφασης του ΥΠΕΚΑ, ΦΕΚ 116/ΑΑΠ/8-4-2010, προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα αυτής και των μετόχων της.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του ανωτέρω θέματος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.