Ο Γρηγόρης Ψαριανός ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ψηφίσει στο β' γύρο Γιάννη Σγουρό.

Την πρόθεσή του να ψηφίσει στο β' γύρο το Γιάννη Σγουρό ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός



Την εισήγηση του προέδρου του κόμματος Φ. Κουβέλη για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος ενέκρινε ομόφωνα η Πανελλαδική Πολιτική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Όσον αφορά στη στάση του κόμματος στο δεύτερο γύρο η ΠΠΕ υιοθέτησε την εισήγηση του κ. Κουβέλη ότι «σημαντικό κριτήριο για την επιλογή των κατάλληλων σχημάτων, όπου αυτό είναι δυνατόν είναι τα προγράμματα, το πνεύμα συνεργασίας που έχουν επιδείξει ή εγγυώνται ότι θα επιδείξουν, η φερεγγυότητα των προσώπων, τα ηθικά στοιχεία και χαρακτηριστικά των υποψηφίων, καθώς και οι δεσμεύσεις που θα αναλάβουν αυτοί για την αξιοπιστία του θεσμού της αυτοδιοίκησης».



ΠΗΓΗ:ΑΠΕ/ΜΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.