(VIDEO)Επεισόδια για τον ΧΥΤΑ στη Κερατέα. Δηλώσεις Δημάρχων.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Δήμου Κερατέας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΘΕΜΑ: «ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ»

«Η Ομοσπονδία Συνεργαζομένων Οικιστικών Εξωραϊστικών Αθλητικών Εκπολιστικών Οικολογικών Συλλόγων Δήμου Κερατέας καταγγέλλει την άνανδρη και απρόκλητη επέμβαση των δυνάμεων καταστολής – κατοχής ενάντια στους οικογενειάρχες της Κερατέας, χτυπώντας γέροντες και παιδιά, που υπερασπίζονται τον τόπο που ζουν και αναπνέουν.
Η Ομοσπονδία μας στηρίζει το δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Κερατέας – Λαυρεωτικής ενάντια στα οργανωμένα συμφέροντα. Αλληλέγγυα στη Δημοτική Αρχή θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μη δημιουργηθεί ούτε ΧΥΤΑ ούτε εργοστάσιο στην περιοχή μας.
Ο αγώνας μας θα είναι ανένδοτος, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος που αποτελεί έναν από τους τελευταίους πνεύμονες της Αττικής».
Το Δ.Σ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

imarton

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.