Παλλήνη Πρωτομαγιά: Μεγάλος απών ο απλός κάτοικος των Εργατικών Ι (video)

b_296_222_16777215_0_http___2.bp.blogspot.com_-Gzisb033k08_Tb26-s8S5HI_AAAAAAAARx0_S_X9WB6VI3w_s400_P5014198_copy.jpg 
Εργατική Πρωτομαγιά Παλλήνη: Μεγάλος απών ο απλός κάτοικος... που πολλοί τον επικαλούνται αλλά ελάχιστοι τον λαμβάνουν στα σοβαρά υπ΄όψιν .


Είναι πολύ εύκολο να παρατηρήσει κανείς από τις φωτογραφίες και το video που δημοσίευσε το www.anatolikiattikinews.gr ότι οι περίπου 900  κάτοικοι του οικισμού των Εργατικών Κατοικιών Ι απαξίωσαν την εκδήλωση που έστω και την τελευταία στιγμή οργάνωσε ο Δήμος, και σύσσωμα απείχαν... στέλνοντας ένα σαφέστατο μήνυμα προς τη Δημοτική τους αρχή.
     
b_300_225_16777215_0_http___2.bp.blogspot.com_-PHrClorSmqQ_Tb27K-XyPBI_AAAAAAAARx4_olrgPA0MSbw_s400_P5014194_copy.jpg
Εμείς θα επανέλθουμε άμεσα στο θέμα,  αφού απο το σύντομο ρεπορτάζ μας, τέτοιου είδους εκδηλώσεις, όχι μόνο αποτελούν σημείο τριβής μεταξύ των κατοίκων  και της Δημοτικής Αρχής, αλλά ρίχνουν και  νερό στο μύλο του τοπικισμού μεταξύ των Δημοτικών Διαμερισμάτων του νέου Δήμου Παλλήνης . 


          

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο ήταν το κόστος για να χορέψουν τα Παιδιά του Πνευματικού & Πολιτιστικού Κέντρου Παλλήνης και έτσι να παραβρεθούν και οι Γονείς & Συγγενείς τους σε μια Γιορτή που όλοι θέλαμε να υπάρχει?
Οι παρευρισκόμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο παρελθόν είχαν οργανώσει ανάλογες γιορτές και ο Επιστημονικός Σύνδεσμος ήταν πάντα υπέρ. Τώρα όλα ξεχάστηκαν φίλοι μου.
Στα Παιδιά των εργατικών Κατοικιών πρέπει η διοίκηση του Δήμου να απαντήσει ΓΙΑΤΙ? τόσο πολύ κοστίζει η παρουσία τους?
Μήπως ο Δήμος πλήρωνε τις φορεσιές τους και την οργάνωση των χορών?
Καλή Ανάσταση λοιπόν!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σεβαστή η απόφαση του κκ Ζούτσου Αθανάσιου, αλλά υπάρχουν 2 παρατηρήσεις.
1. Νοικιασμένος πολιτισμός είναι οι χοροί των μικρών Μαθητών των Δημοσίων Σχολείων?
2.Πρωτογενή παραγωγή πολιτισμού δεν είναι οι παραδοσιακοί χοροί του Πνευματικού & Πολιτιστικού Κέντρου Παλλήνης?
Ο κκ Ζούτσος Αθανάσιος είναι Δήμαρχος καλών προθέσεων, αλλά για μια ακόμη φορά δυστυχώς αποδείχνεται πως δεν έχει καλούς .....συμβούλους από την παλιά Παλλήνη. Εκτός αν δεν τους ακούει.

Ανώνυμος είπε...

Απούσες ήταν και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Στην εργατική πρωτομαγιά θα περίμενα πρώτους από όλους τον κ. Γκοτσόπουλο & Γαβρά (εκπρόσωποι της εργατικής Αριστεράς) και βέβαια τον κ. Μπουλουμπασάκο με τους Οικολόγους.Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Κωνσταντά.
Παρουσία θα μου πείτε είχε ο κ. Κωνσταντάς με τον "πρώην εκλεκτό του από τον Γέρακα" !!
Η αντιπολίτευση σιωπά (μέχρι στιγμής βέβαια για να μην αδικήσω κανέναν) και με την απουσία της, αλλά και με την μη τοποθέτηση της στα νέα ήθη και έθιμα

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.