Σταματούν οι εργασίες στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Παλλήνης ?


Εφόσον η εταιρία ΟΣΚ Α.Ε. κήρυξε (πρακτικά) στάση πληρωμών, δεν απομένει παρά να κατασκευάσει ο Δήμος Παλλήνης ένα χωμάτινο γήπεδο τένις στην τρύπα του προαυλίου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης...

 Ένα Ρολάν Γκαρός χωρίς κερκίδες, με την ελπίδα ότι το Σχολείο μας θα βγάλει στο ορατό μέλλον έναν Ναδάλ, έναν Μάκενροϊ, μια Ναβρατίλοβα, να φέρνουν συνάλλαγμα (θα το χρειαζόμαστε στο μέλλον, όπως κάποτε). 

Τις ρακέτες και τα μπαλάκια θα τα πληρώσουμε οι Γονείς, ως συνήθως...
 
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΡΝΕΖΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οι εργασίες στο 1ο Δημοτικό έχουν σταματήσει εδώ και μήνες. Προεκλογικά ενημερώθηκε ο κ. Ζούτσος και μετεκλογικά πραγματικά δεν γνωρίζουμε ποιες οι ενέργειές του.
Οφείλει η Δημοτική Αρχή να πιέζει ισόρροπα για τις εργασίες που εκκρεμούν στα Σχολεία όλων των ενοτήτων (Γέρακας, Παλλήνη, Ανθούσα. Πρόσφατα διαβάσαμε επιστολή του Δημάρχου για Σχολείο του Γέρακα στο οποίο εκρεμούν οι εργασίες.
Μπράβο του. Θέλουμε να δείξει την ανάλογη ευαισθησία και για τις εργασίες ανάπλασης του 1ου & 3ου Δημοτικού Παλλήνης ΤΩΡΑ!!
Οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι, οι οποίοι έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν έντονα με τα Σχολεία οφείλουν (αν δεν το έχουν κάνει ήδη) να του το θυμίζουν. Οι καιροί είναι δύσκολοι.
Οι Γονείς των Μαθητών του 1ου Δημοτικού Παλλήνης δυστυχώς δεν αντιδρούν. Κανονικά έπρεπε να κλείσουν το Σχολείο και θα δεις μετά πόσο θα τρέχαν οι υπεύθυνοι. Γονείς Μαθητών του 1ου Δημοτικού, που λύνουν & δένουν !!(βρείτε ποιοι??) οι οποίοι είναι μέσα στα Δημοτικά πράγματα πριν και τώρα δεν βλέπω να ενεργούν.
Θα υπάρχει και συνέχεια, ....σύντροφοι.

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.