Τις τελευταίες της παραστάσεις δίνει η θεατρική ομάδα του ΦΕΣ (foto album)


Τελευταίες παραστάσεις δίνει η θεατρική ομάδα του ΦΕΣ Κάντζας με το θεατρικό έργο του Ντάριο Φο"Τρομπέτες και βατόμουρα" σε σκηνοθεσία της Σάσας Γκούβελου. 

Το έργο του Ντάριο Φο παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ, απόλυτα προφητικό για τη τωρινή παγκόσμια εξέλιξη των πολιτικών και κοινωνικών πραγμάτων, τους φόβους και τη λειτουργία των σημερινών κοινωνιών, τη παρουσία και την απουσία του πολίτη από τις αποφάσεις που τον αφορούν. 
Το καυστικό και ανατρεπτικό χιούμορ του, σατιρίζει και αποκαλύπτει καίρια πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα, "ανακρίνοντάς" τα μέσα από τη φάρσα, την πλάκα, το γέλιο και το κομφούζιο.
Παίζουν: Αποστολόπουλος Γιώργος.- Διαμαντοπούλου Ιωάννα.-Σταματουλάκη Μπατζή Κοραλία.-  Μπάκας Γιάννης.- Αλιγιζάκης Γιώργος.- Ανδριτσογιάννης Μιχάλης.- Στρατής Αλέξανδρος.- Αννουσάς Γιάννης.

Λίγα λόγια για το έργο Ο Αντόνιο, αφελής και σκαμπρόζος εργάτης στη FIAT και το αφεντικό του, ο αδίστακτος και κυνικός Τζάννι Ανιέλι, ενώνουν το χάσμα που τους χωρίζει μέσα από μία απίστευτα κωμικοτραγική υπόθεση. Το κουβάρι καλείται να ξεμπλέξει ο politically correct ψυχίατρος, ο μυστικός αστυνομικός και το alter ego του ανακριτής. Ποιος είναι ο βασιλιάς και ποιος το πιόνι στο πολιτικό σκάκι;  

Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι την παράσταση άνοιξε η νεανική ομάδα του ΦΕΣ παρουσιάζοντας ενα μονόπρακτο με τίτλο '' Ο σκύλος του ξενιτεμένου" του Χρ. Σαμουηλίδη με την καθοδήγηση της Ιωάννας Σταθακοπουλου Διαμαντοπούλου

Παίζουν κατά σειρά εμφάνισης: Φώτος Νίκος.- Ανδρούτσου Μελίνα.- Καλαϊδοπούλου Σοφία.- Φαρμάκη Μαρίσα.- Γεωργίου Παναγιώτης           


ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
Πρόσκληση 

Με την τρελή κωμωδία του Ντάριο Φο
 «Τρομπέτες και Βατόμουρα»
Και με το μικρό μονόπρακτο του Χρ. Σαμουηλίδη
«Ο σκύλος του ξενιτεμένου»
Το πρόγραμμα των παραστάσεων συνεχίζεται:

ΙΟΥΝΙΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/6, ΣΑΒΒΑΤΟ 04/6 & ΚΥΡΙΑΚΗ 05/6

Η Είσοδος είναι ελεύθερη
Σας περιμένουμε στις παραστάσεις μας για να γελάσουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.