Νέο ρεκόρ κατέγραψε η τιμή του χρυσού

Νέο ρεκόρ κατέγραψε σήμερα η τιμή του χρυσού, που έσπασε για πρώτη φορά το φράγμα των 1.800 δολ. ανά ουγγιά την στιγμή που οι επενδυτές απομακρύνονται από τις μετοχές και τα οι δείκτες των χρηματιστηρίων πέφτουν.

Συγκεκριμένα, τo απόγευμα η τιμή του χρυσού έφτασε στη Νέα Υόρκη τα 1.801 δολ. πριν υποχωρήσει ξανά στην περιοχή των 1.780 δολ.

Η τιμή του πολύτιμου μετάλλου, καταφύγιο των επενδυτών σε καιρούς αβεβαιότητας, έχει κερδίσει 200 δολ. στο διάστημα των τελευταίων εβδομάδων ενώ η συζήτηση για το αμερικανικό χρέος και το θρίλερ στο Καπιτώλιο ενέτειναν το άγχος των αγορών.

Ενδεικτικά, πριν το ξέσπασμα της κρίσης του 2008, ο χρυσός διαπραγματευόταν κοντά στα 900 δολ.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.