Από σήμερα δεν είναι μαζί μας ο Νότης Μαυρουδής.

Tραγικό θάνατο βρήκε νωρίς σήμερα το βράδυ, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του στο σπίτι τους στην Κουκουράβα, Πηλίου, ο Νότης Μαυρουδής, γνωστός στο Πανελλήνιο συνθέτης, κιθαριστής και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, o άτυχος συνθέτης ενώ είχε έρθει για διακοπές στο σπίτι του στην Κουκουράβα, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ, έβαλε ένα ξύλο στα κάγκελα του μπαλκονιού του σπιτιού του και στην προσπάθεια του να διορθώσει κάτι, πιθανόν να έχασε την ισορροπία του ή να ζαλίστηκε με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 77χρονος έπεσε από ύψος τριών μέτρων πάνω σε πέτρα με το κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η σύζυγός του, μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί, κάλεσε το ΕΚΑΒ στις 8:45.

Κινητή μονάδα με γιατρό πήγε στο σημείο, αλλά ο άτυχος συνθέτης είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.