Σε αναζήτηση εκλογικών κέντρων έχουν ξεκινήσει οι Δημοτικές παρατάξεις της περιοχής Παλλήνης- Γέρακα και Ανθούσας .

Σε αναζήτηση εκλογικών κέντρων έχουν ξεκινήσει οι Δημοτικές παρατάξεις της περιοχής Παλλήνης- Γέρακα και Ανθούσας .

Σε περίοδο κρίσης και τώρα που πολλά καταστήματα στα κέντρα των πόλεων παραμένουν ανοίκιαστα, οι Δημοτικές παρατάξεις αναζητούν στέγη.
Τώρα με τον Καλλικράτη οι υποψήφιοι Δήμαρχοι πρέπει να στεγάσουν τις ιδέες τους ,τις προτάσεις τους και τις λύσεις των προβλημάτων των πολιτών σε περισσότερα από ένα εκλογικά κέντρα για να είναι ποιο κοντά στους πολίτες.
Βλέπετε μέχρι χθες και παρότι οι πόλεις που σήμερα ενώθηκαν ήταν μια λεωφόρος διαφορά, ή για άλλους να ήταν η αυλή τους, δεν ξέρουν τίποτα από τα προβλήματα μας .

Τώρα θα μας μάθουν και θα τους μάθουμε μέσα από κοινωνικό διάλογο.

Αγαπητοί υποψήφιοι Δήμαρχοι προσοχή στα έξοδα και καλή επιτυχία στη σύνταξη των προγραμμάτων σας …

Και να θυμάστε ότι όσα ποιο πολλά είναι τα έξοδα σας ,τα δημευόμαστε και οι διαβεβαιώσεις σας για άμεσες λύσεις στα προβλήματα που ταλαιπωρούν το τόπο μας δεκαετίες, τόσο ποίο επιφυλακτικούς θα μας κάνουν απέναντι σας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.