Σωκράτης Γκιόλιας: ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ.


Είναι πολύ δύσκολο για μας στο Pressing News να γράψουμε κάτι για τον Σωκράτη Γκιόλια. (Βλέπετε δεν τον ξέραμε προσωπικά).

Εμείς απλά γνωρίσαμε την ιδέα του, και την γνωρίσαμε καλά, τόσο καλά που θελήσαμε να την υπηρετήσουμε.

Έτσι ξεκινήσαμε πριν λίγες ημέρες αυτό το blog.

Το πρωί ξαφνικά πληροφορηθήκαμε την δολοφονία του, αλλά το ίδιο ξαφνικά πληροφορηθήκαμε και το ότι είναι θύμα της τρομοκρατικής οργάνωσής ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ (κρατάμε τις επιφυλάξεις μας, αφού με βάση την ιστορική μας μνήμη μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ την ΑΛΗΘΕΙΑ.)

Σήμερα δεν έχουμε αναρτήσει άλλο θέμα, ίσως γιατί ακόμη δεν έχουμε θρηνήσει τον φίλο, που τόσο ξαφνικά έφυγε.

Εμείς αποφασίσαμε να κρατήσουμε τη σιγή μας έως αύριο, έως την ταφή του, όχι βέβαια από φόβο, αλλά σαν ένα ελάχιστο φόρο τιμής απέναντι σε ένα άνθρωπο που μας έδειξε με την στάση του, ότι η ενημέρωση των πολιτών, πρέπει να περνάει πρώτα από την ψυχή μας και μετά στο πληκτρολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.