Κίνηση Πολιτών Γέρακα: Στηρίζουμε Γιώργο Μπουλμπασάκο

Η δημοτική παράταξη «Κίνηση Πολιτών Γέρακα» απέδειξε με τη δράση της τα τέσσερα προηγούμενα έτη ότι δεν είναι ένα ευκαιριακό εκλογικό σχήμα σαν αυτά που εμφανίζονται παραμονές των εκλογών, σκορπάνε δεξιά και αριστερά υποσχέσεις και «δεσμεύσεις» και αφού καταγράψουν κομματικές δυνάμεις και δρέψουν δημοτικά αξιώματα «εξαφανίζονται».

Αντίθετα, η Κίνηση Πολιτών Γέρακα ανέπτυξε τη δράση της και τις παρεμβάσεις της καθημερινά την περίοδο αμέσως μετά τις εκλογές, όταν άλλοι εφησύχαζαν ή αδιαφορούσαν για τα προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια όλων των αγώνων μας, αποφύγαμε το λαϊκισμό και αποζητήσαμε το διάλογο.

Υπήρξαμε αυστηροί κριτές πολιτικών που πιστεύουμε ότι αντιστρατεύονται το γενικότερο συμφέρον των πολιτών.

Συνδυάσαμε την κριτική μας με εμπεριστατωμένες προτάσεις, πολλές από τις οποίες διαμορφώσαμε με τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων.

Από το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας θέσαμε ξεκάθαρους στόχους.

Θελήσαμε να εκφράσουμε τις απόψεις και τις ιδέες μας για τα θέματα που απασχολούν τους δημότες του Γέρακα, να υπερασπιστούμε το δημόσιο συμφέρον, να υποστηρίξουμε τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, να δώσουμε φωνή στους αγώνες των δημοτών. Επιδιώξαμε να προβάλλουμε μια ριζοσπαστική οπτική για το σύγχρονο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σήμερα, έχοντας την εμπειρία των αγώνων των προηγούμενων ετών και γνωρίζοντας το μέγεθος των δυσκολιών αλλά και των δυνατοτήτων που υπάρχουν για το νέο δήμο μας, καλούμε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους, όσους δεν αποδέχονται να κυριαρχούν ιδιοτελή συμφέροντα στην τοπική πολιτική ζωή, όσους επιθυμούν μια διαφορετική δημοτική αρχή, πολιτική, διεκδικητική και αγωνιστική, να συμπορευθούν μαζί μας ανεξάρτητα από την όποια κομματική τους ένταξη.

Η Γραμματεία της Κίνησης Πολιτών Γέρακα συνεδρίασε χθες και αποφάσισε – ένα μέλος διαφώνησε- να στηρίξει ως υποψήφιο δήμαρχο τον γιατρό Γιώργο Μπουλμπασάκο.
 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.