Σπύρος Κωνσταντάς:Απαντά με δελτίο τύπου για την αποχώρηση του από εκδήλωση στο Γέρακα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η προσφορά των Κρητών που ζουν στο Γέρακα και γενικά στην Ανατολική Αττική είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια.

Αυτός είναι ο λόγος που ο επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Σπύρος Κωνσταντάς και τα μέλη του αποφάσισαν το περασμένο Σάββατο να παρευρεθούν στην καθιερωμένη πλέον Γιορτή Τσικουδιάς που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Κρητών Γέρακα «Η Μεγαλόνησος» και τον δήμο της πόλης.

Με λύπη τους 20 μέλη του συνδυασμού αποχώρησαν διότι δεν είχε «προβλεφθεί» η παρουσία τους (τραπέζι καθίσματα) παρά το γεγονός ότι είχαν προσκληθεί.

Ο συνδυασμός μας θα συνεχίσει να τιμά και να στηρίζει τους αγώνες όλων των Κρητών που γυρίζουν την πλάτη στην κακεντρέχεια και τη μικροπολιτική.
Όταν υπάρχουν προβλήματα που χρειάζονται λύσεις, απαιτείται σύμπνοια και κοινός αγώνας. Αυτή την πολιτική αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε και θα μείνουμε σταθεροί στην πορεία μας, πάνω απ' όλα με αξιοπρέπεια.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.