Η νεολαία της Σύρου γύρισε τη μούρη της στους Επισήμους( VIDEO)



Αποστρέφοντας το πρόσωπο τους απο τους επισήμους και γυρίζοντας το αριστερά προς το άγαλμα του Μιαούλη, οι μαθητές της Σύρου έδωσαν τη δικιά τους απάντηση στα κανάλια της Αθήνας, στο κύριο Ρήγα και τα πράσινα παπαγαλάκια. 


Το ζεστό χειροκρότημα των γονιών τους τους δικαίωσε!! Μετά το τέλος της παρέλασης, παρέλασαν με μαύρα ρουχα και φιμωμένα στόματα οι μαθητές των δύο λυκείων που συγχωνεύονται.
Ακολούθησε διαμαρτυρία στα σκαλιά του Δημαρχείου και πορεία, πάντα κάτω απο το χειροκρότημα του κόσμου. 


H πορεία απο όπου περνούσε εισέπρατε ζεστό χειροκρότημα και πολλοί ενσωματώθηκαν στην πορεία που κατέληξε στο .Α.Τ. οπου οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για τη στάση των ΜΑΤ κατα  την επίσκεψη Παπανδρέου.
Τώρα κύριε Ρήγα τί θα ανακοίνωση θα βγάλετε; ότι τα παιδιά που παρέλασαν ήταν και αυτά μεταφερόμενα;.

πηγή 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είδες ο ΣΥΡΙΖΑ??????
Ακόμη και στη Σύρο στρατολόγησε μέλη.....

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.