Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα.

Στο «Ασκληπιείο» της Βούλας βρέθηκε τα ξημερώματα ο Σπύρος Παπαδόπουλος, έπειτα από τροχαίο ατύχημα, καθώς αμάξι έπεσε... πάνω στην μηχανή που οδηγούσε!

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής του «Στην Υγειά Μας» έκανε πρόβες στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» και στη συνέχεια πήγε για φαγητό με συνεργάτες του στην Κυψέλη.

Μετά την έξοδο, ο κ. Παπαδόπουλος ξεκίνησε με την μηχανή του για το σπίτι του στη Βούλα. Στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Γλυφάδας, ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην μηχανή του ηθοποιού!

Ο κ. Παπαδόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα, ενώ πλέον βρίσκεται στο σπίτι του.

Όπως είπε στο Star συνεργάτιδά του, ο κ. Παπαδόπουλος νιώθει έντονους πόνους, ενώ με το συμβάν ανησύχησε ιδιαίτερα η οικογένειά του.

Λόγω του τροχαίου, η έναρξη των θεατρικών του παραστάσεων θα μετατεθεί χρονικά.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.