ΠΑΛΛΗΝΗ: Σημαντική συνάντηση των Ενεργών Πολιτών Παλλήνης με τον Αναπτυξιακό, Περιβαλλοντικό, Καταναλωτικό και Επιστημονικό Σύνδεσμο Πολιτών Ανατολικής Αττικής.


Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Πολιτών Ανατολικής Αττικής

• Ενεργοί Πολίτες Παλλήνης


Πραγματοποιήθηκε στην Παλλήνη προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων από τον Αναπτυξιακό, Περιβαλλοντικό, Καταναλωτικό και Επιστημονικό Σύνδεσμο Πολιτών Ανατολικής Αττικής και τους Ενεργούς Πολίτες Παλλήνης.

Στη συνάντηση αυτή έγινε αμοιβαία ενημέρωση και διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα του Δήμου Παλλήνης και της ευρύτερης περιοχής και διαπιστώθηκε ευρεία σύμπτωση απόψεων στα θέματα που συζητήθηκαν.



Οι εκπρόσωποι των ενεργών πολιτών Παλλήνης παρέλαβαν ενημερωτικό φάκελο με τις έως τώρα πρωτοβουλίες και θέσεις του Αναπτυξιακού Συνδέσμου, και συμφωνήθηκε η συνδιοργάνωση δράσεων που στόχο θα έχουν την ανάδειξη των προβλημάτων της πόλης μας και την διερεύνηση των πιθανών λύσεων τους τόσο πριν όσο και μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.


http://energoipolitespallinis.blogspot.com/2010/09/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.