Τα δόντια τους δείχνουν και στην Ανθούσα οι Ενεργοί Πολίτες Διαβάστε άλλη μια καταγγελία και θα καταλάβετε …

Κάθε μέρα που περνάει και μέχρι τις 7/11/10, όλο και θα δυσκολεύουν τα πράγματα για τις κομματικές μεθόδους στους Δήμους . Και δεν αναφέρομαι τόσο στην καταγγελία του δημάρχου Παλλήνης κ. Κωνσταντά που έκανε στις 5/9/10 μέσω μικροφώνου σε εκδήλωση για το πολιτιστικό Σεπτέμβρη καταγγέλλοντας κάποιους για παπαγαλάκια , αλλά για τους απλούς πολίτες που έχουν να τα βάλουν με ολόκληρους μηχανισμούς διασποράς «ειδήσεων» για εκείνους που γίνονται δυσάρεστοι στις εξουσίες και είναι ευάλωτοι, αφού διαθέτουν πενιχρά μέσα για να απαντήσουν στα πολύχρωμα τροπ(κτ)ικά παπαγαλάκια.


Διαβάστε άλλη μια καταγγελία του Φ. Προδρομίδη και θα καταλάβετε …
Μού σφυρίξανε, ( και το διασταύρωσα ) πώς εδώ και αρκετό καιρό , κυκλοφορήσανε κάποιοι ( έμαθα και ποιοι είναι ) πώς όχι μόνο είμαι αντίθετος με την ένταξη της Ανθούσας στο Σχέδιο πόλης, αλλά είμαι και αυτός ο οποίος κάνει προσπάθειες να μην ενταχθεί, και αυτό γιατί εγώ είμαι ήδη στο σχέδιο.
Καλό το ανέκδοτο ε;;;;;;

Δεν μού λέτε βρέ ασπάλακες, λασποφόροι, ανήθικοι, και σκουλικάνθρωποι, πού δεν έχετε ίχνος ΚΑΚΑΛΟΥ ανάμεσα στους μηρούς σας, και ΦΟΒΑΣΤΕ να με αντικρύσετε, πόσο μάλλον να με ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ, θα μού πείτε και μένα τι κέρδος έχω να μην μπεί η Ανθούσα στο σχέδιο;;;;;;;;

Αυτό δεν σας το ρώτησε κανείς από τους γίβωνες πού κάθονται και ακούνε ότι τους λέτε;;;;;

Και επί τη ευκαιρία, ξαναδιαβάστε τι έγραψα στην σελίδα μου μετά από κοινοτικό συμβούλιο, πού ασπάλακες με νοοτροπία ταγματασφαλίτη και γερμανοτσολιά μού την ΄΄ πέσανε ΄΄ όταν ρώτησα για το Σχέδιο Πόλης της Ανθούσας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.