Δήμος Παλλήνης: Θα πετάξουν στον αέρα 15000 euro και το θεωρούν Πολιτισμό


Μέσα στις τριάντα περίπου σελίδες των κωδικών του προϋπολογισμού για το 2011 του Δήμου Παλλήνης που πηγαίνει προς ψήφιση αύριο 29/3/2011  διακρίναμε πάρα πολλά πράγματα που μας δημιούργησαν πολλές απορίες και επιφυλασσόμαστε.
Ένα όμως μας εντυπωσίασε.
Διαβάστε… 
Κωδικός : 15.6471.0002 
Περιγραφή : Πυροτεχνήματα για πολιτιστικές δραστηριότητες Δημοτικής ενότητας Ανθούσας 
Προϋπολογισμός : 15000 Euro.


Σε εμάς στο PressingNews.gr  ακόμα αντηχούν τα λόγια του Αντιδημάρχου κ. Λεστάκη που στο Δημοτικό Συμβούλιο αποκάλυψε τις προθέσεις του για την οικονομική συμμετοχή  των πολιτών στις πολιτιστικές – αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους.
Άραγε σε πόσα χρήματα ανέρχεται η Ετήσια αμοιβή μια δασκάλας παραδοσιακών χορών για όλα τα παιδιά του Δημοτικού Διαμερίσματος Ανθούσας?

Κύριες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, όσο θα κοστίσουν τα Πυροτεχνήματα σας για μια μόνο μέρα εντυπωσιασμού… κοστίζουν τα μαθήματα παραδοσιακών χορών  για ένα ολόκληρο χρόνο σε «ΟΛΟΚΛΗΡΟ» το Δήμο Παλλήνης.

Προσοχή λοιπόν γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι για πυροτεχνήματα ! 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΘΡΑΣΟΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άσε δε που στην Ανθούσα υπάρχουν πολλά πεύκα ακόμη κι υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς. Μην ξεχνάμε το συμβάν με τα πυροτεχνήματα της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη στο Ψυχικό και τις συνέπειες τους στο γειτονικό άλσος

Ανώνυμος είπε...

Πυροτέχνημα θα γίνουν και οι ίδιοι.. ένας θόρυβος και μια εκρηκτική λάμψη για να εντυπωσιαστούν οι μάζες και μετά θα μείνουν μόνο τα αποκαϊδια...
Δεν χρειαζόμαστε πυροτεχνήματα για να χαρούμε στην Ανάσταση, δραστηριότητες με ουσία χρειαζόμαστε που θα ομορφαίνουν τη ζωή μας κάθε μέρα και όχι μόνο ένα δευτερόλεπτο..

Δεν φτιάχνετε καλύτερα κανένα σαμαράκι κοντά στις παιδικές χαρές και στα σχολεία που κινδυνεύουν τα παιδιά μας από τους ψυχασθενείς οδηγούς που εκτονώνουν στο δρόμο το θυμό για την κατάσταση στη χώρα μας? Πιο φθηνά θα σας έρθει.

Αλλιώς, εάν υπάρχει το ποσό, οι λέξεις πολιτισμός, παιδεία, αθλητισμός σας λένε κάτι?

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.